Hoe kan ik mijn TV-meubel bestellen?

Bij Tv-kasten.nl heb je de mogelijkheid om onze tv-meubels zowel via onze online webshop als in onze showroom te bestellen. Ongeacht je keuze, vragen wij om voorafgaande betaling. Als het tv-meubel dat je zoekt niet beschikbaar is op de webshop of als je specifieke aanpassingen wilt, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen met je verzoeken naar info@tv-kasten.nl. Wij staan klaar om je te helpen.

Online bestellen?

Online bestellen in enkele eenvoudige stappen:

  1. Stel je gewenste tv-meubel samen. Voor elk meubel vermelden we de beschikbare opties.
  2. Voeg het tv-meubel toe aan je winkelwagen en controleer je selectie zorgvuldig. Zorg ervoor dat je de gewenste kleur, maat en eventuele uitsparingen hebt aangegeven. Klik vervolgens op “Doorgaan naar afrekenen”.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in en controleer of alles correct is ingevuld. We waarborgen de vertrouwelijkheid van je informatie, in lijn met onze privacyverklaring.
  4. Kies je gewenste bezorgingsvoorkeur. Selecteer tussen een levering voor één of twee personen en geef aan of deze op de begane grond moet plaatsvinden of op een hogere etage.
  5. Tot slot, selecteer je gewenste betaalmethode en bevestig je bestelling. Direct na de bevestiging ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling. Zodra je de betaling hebt voltooid, zetten we de bestelling in gang.
  6. Houd er rekening mee dat het plaatsen van een bestelling automatisch een financiële verplichting met zich meebrengt. Zorg ervoor dat alle gegevens correct zijn ingevuld, want Tv-meubels.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuist verstrekte informatie.
 

Wil je je bestellingen wijzigen of annuleren?

Al onze tv-meubels worden op maat gemaakt. Indien je je gedachten hebt gewijzigd en wens je je bestelling aan te passen of te annuleren, aarzel dan niet om onmiddellijk contact met ons op te nemen. We zullen in elk individueel geval beoordelen of wijzigingen of annulering van de bestelling haalbaar zijn.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!