Levering van onze tv meubelen

Levering en montage

Nadat u uw tv-meubel heeft besteld, heeft u de keuze om het te laten bezorgen of te laten monteren. Als u kiest voor bezorging en montage door Tv-kasten.nl, wordt het tv-meubel afgeleverd door onze partner Juul’s Montageservice.
Het tv-meubel wordt deskundig gemonteerd op de gewenste locatie. Bovendien neemt de bezorger eventueel afval mee, zodat we dit kunnen hergebruiken of recyclen. Als u de voorkeur geeft aan tweemans levering of bezorging met een verhuislift, is dat ook mogelijk. Neem contact met ons op om de opties te bespreken.

 

Johnson 120 x 30 x 30 cm
Voordat we tot bezorging overgaan, is het raadzaam om de volgende punten te overwegen:

• Indien u een groot tv-meubel heeft gekozen dat uit één stuk bestaat, zoals een tv-kast van 400 cm lang, controleer dan de afmetingen van de deuren en ramen. Zo kunnen we beoordelen of het tv-meubel probleemloos naar binnen kan worden gebracht.
• Als er meerdere hoeken, trapgaten of bochten moeten worden gepasseerd, controleer dan zorgvuldig of het tv-meubel door deze passages past.
• Als het tv-meubel bij een bedrijf wordt geplaatst, laat ons dan weten wat de openingstijden zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
• Mocht er sprake zijn van andere obstakels, laat het ons dan graag weten. We staan voor u klaar om te helpen.

Levering van tv-kasten.nl

Onze kasten worden vooraf geassembleerd in de fabriek en vervolgens veilig verpakt in stevige kartonnen dozen. Ze worden geleverd op de begane grond of een verdieping (indien er een voldoende grote lift aanwezig is). De verpakkingsdoos heeft ongeveer een extra 5 cm marge ten opzichte van de afmetingen van de kast zelf. We raden je aan om vooraf te controleren of er voldoende ruimte beschikbaar is om het pakket op de gewenste locatie in je huis te bezorgen. Als je twijfels hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Johnson 120 x 30 x 30 cm
Wat is de levertijd?

Onze levertijd bedraagt ongeveer 15 werkdagen na de bestelling .
De 15 werkdagen worden geteld vanaf het moment van ontvangst en betaling van de factuur.

  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • Op maat gemaakt voor jou
  • Kwaliteit uit Nederland
Wat klanten zeggen over ons
 

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!