Monteren van onze meubelen

Moet de kast in elkaar gezet worden?

Het meubel wordt geleverd als een kant-en-klaar geheel, wat betekent dat er geen verdere montage vereist is. Je hoeft alleen nog maar het meubel aan de muur te bevestigen. Eventuele aanpassingen aan de fronten worden al in onze werkplaats gedaan.

Het kan echter voorkomen dat na het ophangen van het meubel, enige afstelling van de fronten nodig is om ervoor te zorgen dat alles perfect op zijn plaats zit. We zorgen ervoor dat dit proces zo eenvoudig mogelijk is, en eventuele aanpassingen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd.

Kortom, met ons meubel hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde montage, en we staan altijd klaar om je te helpen bij eventuele laatste afstellingen om ervoor te zorgen dat alles er perfect uitziet in jouw huis.

toch zelf nog afstellen?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de kast bij jouw thuis toch net iets anders afgesteld moet worden dan bij ons in de fabriek. Het kan gebeuren dat er een front of lade iets afgesteld moet worden. Bekijk op deze pagina hoe je dat makkelijk zelf kunt doen!

  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • Op maat gemaakt voor jou
  • Kwaliteit uit Nederland

Het afstellen van de fronten van een tv kast

Monteren van een zwevende tv kast

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!