Over ons

Onze passie voor TV-Meubels

Wij delen een diepgewortelde passie voor TV-meubels. Het begon allemaal met de wens om eigentijdse, stijlvolle en functionele meubelstukken te ontwerpen die aansluiten bij de moderne levensstijl. We geloven dat een TV-meubel niet zomaar een meubelstuk is; het is het middelpunt van je woonkamer, waar familie en vrienden samenkomen om te ontspannen en te genieten van entertainment.

Bij TV-kasten.nl draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften en smaken heeft als het gaat om meubelontwerp. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreide collectie TV-meubels, maar streven we er ook naar om aanpassingen en maatwerk te leveren om aan jouw specifieke vereisten te voldoen.

Jim met een zwevend Scandinavisch tv meubel met 2 kleppen

Krijg een rondleiding in onze eigen fabriek!

Wanneer u bij ons in de showroom langs komt, kunt u altijd een rondleiding krijgen in onze fabriek! Onze fabriek zit namelijk 50 meter bij onze showroom vandaan. Hier maken onze enthousiaste collega’s alle kasten op maat! We beginnen in onze fabriek bij de platen hout die wekelijks geleverd worden en eindigen in onze spuiterij waar de net vers gespoten meubelen te zien zijn! 

Eigen fabriek en ambachtelijk vakmanschap

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan vakmanschap. Al onze TV-meubels worden met de hand vervaardigd in onze eigen fabriek, waar vakbekwame ambachtslieden elk stuk met de grootste zorg en aandacht voor detail creëren. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke meubels te produceren.

Onze ambachtelijke benadering betekent dat elk TV-meubel een uniek kunstwerk is, met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit. We geloven dat ware kwaliteit wordt weerspiegeld in de zorg die we besteden aan het ontwerp en de productie van onze meubels.

  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • Op maat gemaakt voor jou
  • Kwaliteit uit Nederland

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van acties en nieuwe woontrends? Meld je dan nu aan voor de TV-KASTEN.NL nieuwsbrief.

CONTACTGEGEVENS

© 2023 TV-kasten.nl. All Rights Reserved.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!