retourneren

Retourneren & Annuleren


Indien je niet tevreden bent met je bestelling, is dat geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Hieronder vind je meer informatie over ons retourbeleid. Als je hiervan gebruik wilt maken, dien je dit aan ons te melden binnen 14 dagen na ontvangst van het meubel.
Wens je een product te retourneren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 85 1144 585 of stuur een e-mail naar info@tv-kasten.nl
Houd er rekening mee dat sommige meubels niet geretourneerd kunnen worden. Elke serie valt onder meubels die speciaal op maat naar wens zijn gemaakt, zoals afwijkende maatvoeringen of meubels die op verzoek gespoten zijn in een bepaalde Ral of NCS kleur.
Hoe kan ik mijn meubel retourneren? In de meeste gevallen zijn tv-kasten te groot om via het postkantoor te versturen. Hiervoor moet een afspraak worden gemaakt bij onze eigen transportservice. Uiteraard staat het je vrij om ook een andere pakketdienst in te schakelen. Zorg er wel voor dat je het meubel goed verpakt. Zelf terugbrengen is ook mogelijk, op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!