James | Cinewall | Eiken | Beits | 2 Kleppen | 240 cm | Medium

Vanaf: 4.319 Vanaf: 3.888

✓ GRATIS GELEVERD✓ HOLLANDS MAATWERK – ✓ MONTAGE SERVICE

De James Cinewall is ontworpen om zwevend aan de muur te worden gemonteerd, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling creëert, maar ook ruimte bespaart en een strakke, gestroomlijnde esthetiek bevordert. Met diverse configuratiemogelijkheden biedt de James Cinewall een aanpasbare oplossing die perfect aansluit bij jouw individuele behoeften en smaak.

De cinewall in deze foto is hangend gemonteerd, is door ons gesbeitst in Wengé en heeft een afmeting van 240 x 180 x 22 cm.

 

Wissen

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met onze Cinewall James, een meesterwerk dat zweeft aan de muur en een verfijnde touch toevoegt aan jouw interieur. Met diverse aanpassingsmogelijkheden biedt James een ongeëvenaarde esthetiek en veelzijdigheid.

Dit op maat gemaakte cinewall systeem is verkrijgbaar in verschillende configuraties, zodat je de perfecte opstelling kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en ruimtevereisten. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een strakke uitstraling, terwijl de zwevende montage aan de muur een moderne en ruimtebesparende oplossing biedt. 

Wat James echt onderscheidt, is de optionele LED-verlichting in de bovenste plank van het middenvak. Creëer de ideale sfeer voor filmavonden of voeg een subtiele ambiance toe aan jouw woonruimte met deze unieke verlichtingsfunctie. De LED-optie combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp en voegt een vleugje luxe toe aan jouw home entertainment ervaring. 

Kies voor James en transformeer jouw ruimte! Ontdek de perfecte balans tussen vorm en functie met deze zwevende muurmontage die jouw woonruimte naar een hoger niveau tilt.

Specificaties:
Lengte:
240 cm
Diepte: 22 cm
Hoogte: 180 cm

Materiaal: Gemaakt van Eiken fineer in kleur gespoten.

Verzending: Gratis

KabeldoorvoerUitsparing in achterwand.

Garantie: 
2 jaar
Belastbaar gewicht: Max. 80 kg
Voorgemonteerd: Ja

Maatwerk: 
Ral kleur naar keuze. Afwijkende maatvoeringen mogelijk op aanvraag.

Retourneren: Meubel wordt op maat gemaakt en in kleur naar wens gespoten waardoor het niet geretourneerd kan worden.

Wij monteren de door jouw bestelde Cinewall op locatie (in NL) voor slechts  €295,-

Montage service
Als u kiest voor bezorging en montage door Tv-kasten.nl, wordt de Cinewall afgeleverd door onze partner Juul’s Montageservice.
De Cinewall wordt deskundig gemonteerd op de gewenste locatie. Bovendien neemt de bezorger eventueel afval mee, zodat we dit kunnen hergebruiken of recyclen. Als u de voorkeur geeft aan tweemans levering of bezorging met een verhuislift, is dat ook mogelijk.

Kleuren

, , , , , , , , , , , , , , ,

Lengte

240 cm

Diepte

22 cm

Hoogte

180 cm

Variatie

Kast Links, Kast Rechts

Led-verlichting

Exclusief, Inclusief (+€300)

Montage Cinewall

Nee, Ja (+ €295)

Andere suggesties…
Recent bekeken producten

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!