James | Cinewall | Eiken | 2 Kleppen | 330 cm | Extra Extra Large

Vanaf: 4.859 Vanaf: 4.374

✓ GRATIS GELEVERD✓ HOLLANDS MAATWERK – ✓ MONTAGE SERVICE

De James Cinewall is ontworpen om zwevend aan de muur te worden gemonteerd, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling creëert, maar ook ruimte bespaart en een strakke, gestroomlijnde esthetiek bevordert. Met diverse configuratiemogelijkheden biedt de James Cinewall een aanpasbare oplossing die perfect aansluit bij jouw individuele behoeften en smaak.

De cinewall in deze foto is hangend gemonteerd, is door ons gesbeitst in Wengé en heeft een afmeting van 330 x 180 x 22 cm.

 

Wissen

Ontdek de ultieme harmonie tussen modern Scandinavisch design en de tijdloze elegantie van de Japanse cultuur met onze Cinewall, genaamd James. Geïnspireerd door de Japandi-stijl, belichaamt James een perfecte balans tussen minimalistische esthetiek en warme, natuurlijke elementen. 

De Japandi-stijl, weerspiegeld in James, combineert het beste van zowel de Scandinavische als Japanse ontwerptradities. Denk aan strakke lijnen, functionele vormen en een palet van rustgevende kleuren. Het resultaat is een Cinewall die niet alleen een visueel statement maakt, maar ook rust en sereniteit in uw leefruimte brengt.

Dit op maat gemaakte cinewall systeem is verkrijgbaar in verschillende configuraties, zodat je de perfecte opstelling kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en ruimtevereisten. James biedt een scala aan mogelijkheden om uw interieur aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu kiest voor een ingetogen look of een opvallende stijl met LED-verlichting in de bovenste plank van het middelste vak, James past zich aan uw wensen aan.

Kies voor James en omarm de perfecte synergie van moderniteit en traditie in een Cinewall die Japandi-stijl op een ongeëvenaarde manier tot leven brengt. Personaliseer uw ruimte, geniet van de functionaliteit en omarm de esthetiek van James.

Specificaties:
Lengte:
330 cm
Diepte: 22 cm
Hoogte: 180 cm

Materiaal: Gemaakt van Eiken fineer in kleur gespoten.

Verzending: Gratis

KabeldoorvoerUitsparing in achterwand.

Garantie: 
2 jaar
Belastbaar gewicht: Max. 80 kg
Voorgemonteerd: Ja

Maatwerk: 
Ral kleur naar keuze. Afwijkende maatvoeringen mogelijk op aanvraag.

Retourneren: Meubel wordt op maat gemaakt en in kleur naar wens gespoten waardoor het niet geretourneerd kan worden.

Wij monteren de door jouw bestelde Cinewall op locatie (in NL) voor slechts  €295,-

Montage service
Als u kiest voor bezorging en montage door Tv-kasten.nl, wordt de Cinewall afgeleverd door onze partner Juul’s Montageservice.
De Cinewall wordt deskundig gemonteerd op de gewenste locatie. Bovendien neemt de bezorger eventueel afval mee, zodat we dit kunnen hergebruiken of recyclen. Als u de voorkeur geeft aan tweemans levering of bezorging met een verhuislift, is dat ook mogelijk.

Kleuren

, , , , , , , , , , , , , , ,

Lengte

330 cm

Diepte

22 cm

Hoogte

180 cm

Led-verlichting

Exclusief, Inclusief

Montage Cinewall

Nee, Ja (+ €295)

Andere suggesties…

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!