Lumi | Cinewall | Eiken | 3 Kleppen | 280 – 320 cm

Vanaf: 4.199 Vanaf: 3.780

✓ GRATIS GELEVERD✓ HOLLANDS MAATWERK – ✓ MONTAGE SERVICE

Ontdek de ultieme harmonie van stijl en functionaliteit met onze “Jackson” tv-meubel. Voeg een vleugje warmte toe aan je entertainmentruimte met de ingebouwde haard. Ervaar de perfecte synergie tussen design en comfort, met de “Jackson” tv-meubel.

De cinewall in deze foto is staand met plint, is door ons gespoten in RAL9005 en heeft een afmeting van 280 x 220 x 35 cm.

Wissen

Breng een revolutionaire verandering in je woonkamer met de Lumi Cinewall, een indrukwekkend stukje meubilair dat niet alleen fucntioneel is, maar ook een esthetisch hoogtepunt vormt. Ontworpen met oog voor detail, biedt Lumi een perfecte combinatie van veelzijdigheid, personalisatie en moderne stijl.

1.Esthetische pracht in diverse kleuren:
Met Lumi krijg je niet alleen functioneel meubilair, maar ook een visueel aantrekkelijk designelement voor je woonruimte. Verkrijgbaar in diverse kleuren die passen bij verschillende interieurstijlen, kun je kiezen voor een subtiele harmonie of een gedurfd contrast met je bestaande inrichting.

2. Ruimte op maat:
Lumi is ontworpen om zich aan te passen aan jouw behoeften. Met afmetingen variërend van 280 cm tot 320 cm breed, biedt het de flexibiliteit om perfect in jouw ruimte te passen. 

3. Optie voor LED verlichting:
Breng je kijkervaring naar een hoger niveau met de optie voor LED-verlichting. Creëer de juiste sfeer voor filmavonden of voeg een subtiele gloed toe aan je woonruimte. Met deze optie kun je de ambiance aanpassen aan jouw stemming en behoeften.

4. Volledig aanpasbaar voor TV-positionering:
Niet alleen veelzijdig in grootte en kleur, maar de cinewall Lumi is ook aanpasbaar voor mensen die hun tv links of rechts willen hebben. Personaliseer de positionering van je tv, zodat het perfect past bij jouw kijkervaring en de lay-out van je woonkamer.

Specificaties:
Lengte:
280 – 320 cm
Diepte: 35 cm of 40 cm
Hoogte: 220 cm

Materiaal: Gemaakt van Eiken fineer in kleur gespoten, binnenzijde zwart gelamineerd melamine

Verzending: Gratis

KabeldoorvoerUitsparing in achterwand, tussenwand en bodemplaat 

Garantie: 
2 jaar
Belastbaar gewicht: Max. 80 kg
Voorgemonteerd: Ja

Maatwerk: 
Ral kleur naar keuze. Afwijkende maatvoeringen mogelijk op aanvraag.

Retourneren: Meubel wordt op maat gemaakt en in kleur naar wens gespoten waardoor het niet geretourneerd kan worden.

Wij monteren de door jouw bestelde Cinewall op locatie (in NL) voor slechts  €295,-

Montage service
Als u kiest voor bezorging en montage door Tv-kasten.nl, wordt de Cinewall afgeleverd door onze partner Juul’s Montageservice.
De Cinewall wordt deskundig gemonteerd op de gewenste locatie. Bovendien neemt de bezorger eventueel afval mee, zodat we dit kunnen hergebruiken of recyclen. Als u de voorkeur geeft aan tweemans levering of bezorging met een verhuislift, is dat ook mogelijk.

Kleuren

, , , , , , , , , , , , , ,

Lengte

280cm, 290cm, 300cm, 310cm, 320cm

Diepte

35 cm, 40 cm

Hoogte

35cm, 40 cm

Led-verlichting

Exclusief, Inclusief

Montage Cinewall

Nee, Ja (+ €295)

Andere suggesties…

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!